2011. június 24., péntek

Anew rejavenate szérum - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Azonnal élénkebbnek tűnik tőle a bőr. A finom ráncok elkezdenek feltöltődni, a bőrtónus egyenletesebbnek tűnik, a pórusok csökkenni látszanak. Csökkennek a ráncok, a bőr fiatalosabbnak tűnik.
A professzionális ránctalanító arckezelés ihlette
Az Anew laboratóriumokban megalkotott innovatív technológiák, melyeket professzionális ránctalanító kezelések inspirálnak, elősegítik a fiatalosság megőrzését. Az Anew RejuvenateAnew Rejuvenate termékek formuláját professzionális ránctalanító kezelések ihlették: termékcsaláddal fantasztikus eredményeket érhet el. Az
RÁNCCSÖKKENTÉS: Facial FX technológia - megerősíti a sejtek kapcsolódását, valamint segít, hogy a bőr simább, kevésbé ráncos és egyenletesebb tónusú legyen.
MÉLYTISZTÍTÁS: Exfo-Smoothing komplex - a bőrfelület simábbá tételét célozza meg. Frissebbé varázsolja a bőrt és segíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását.
PÓRUSÖSSZEHÚZÁS: MiniExtraction technológia - formulája mikróösszehúzódások ezreihez hasonlóan hat, ezáltal segít, hogy a pórusok kevésbé láthatóak legyenek.
Az Anew Rejuvenate revitalizáló szérum hatása 3-szor erősebb, mint az Anew Rejuvenate éjszakai krémé. Használja ezt a terméket, ha sürgősen frissebb, fiatalosabb bőrt szeretne.
Első használat után*
élénkebbnek tűnik tőle a bőr.
7 nap után*
a finom ráncok elkezdenek feltöltődni
a bőrtónus egyenletesebbnek tűnik, a pórusok csökkenni látszanak.
2 hét után*
csökkennek a ráncok;
a bőr fiatalosabbnak tűnik.
Csökkenti a ráncokat és pórusokat, kiegyenlíti a bőrtónust. Bőre olyan kipihentnek fog tűnni, mintha most érkezett volna meg a nyaralásból!


Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 10:14
. Anew rejavenate szérum - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Fontos